ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Gömülü İmam Hatip Ortaokulu

Gömülü İmam Hatip Ortaokulu

GÖMÜLÜ MAH. YENİCE SK. NO 1 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Tarihi ve kültürel değerlerimizi koruyup, yücelten; hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, yarınları planlayabilen, dinin asıl kaynaklarını anlamaya gayret eden, din olgusunu bilimsel araştırmalara dayalı olarak anlayıp yorumlayabilen, yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere duyarlı, her türlü yeniliğe ve sürekli gelişmeye açık, birikimini insanlığa hizmet için toplumla paylaşabilen bireyler yetiştirip, düşlerin buluşup gerçekleştiği bir ortam oluşturmak.
Misyon
Milli, manevi ve evrensel değerlere sahip, hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk duygusu gelişmiş, çok yönlü düşünebilen, bilgi üreten ve bunu kullanabilen, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
4 - 4 adet lojman dairesi mevcuttur.
ÖĞRETMEN SERVİSİ-ŞAHSİ ARAÇ
ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
KÖY
İLÇE MERKEZİNE 15 KM, İL MERKEZİNE 105 KM
OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI TURNUVALAR DÜZENLENMEKTEDİR.
TÜBİTAK BİLİM FUARI
Diğer Hususlar
Akıl zeka sınıfı, ingilizce dersliği, mescid, sınıflarda akıllı tahtalar mevcuttur.