ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Gömülü İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Mrt

Valiliğimiz tarafında başlatılan BİGEP kapsamında öğrencilerin sözel anlatım becerilerini geliştirci etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik.

Mrt

Valiliğimiz tarafında başlatılan BİGEP bünyesinde okulumuzda gerçekleştirdiğimiz deneme sınavından kareler.

Mrt

Valiliğimizce başlatılan BİGEP çalışmlarına bir yenisini daha ekledik ve veli ziyaretlermize devam ettik.

Şbt

Valiliğimiz tarafından bailatılan BİGEP kapsamında okulumuzda yapılan deneme sınavından kareler.

Şbt

Okulumuzda düzenlediğimiz akıl-zeka oyunları turnuvasında kareler.

Şbt

BİGEP kapsamında yer alan anasınıfı anne atölyeleri etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Valiliğimiz tarafında başlatılan BİGEP kapsamında okulumuzda kariyer günleri düzenledik.

Şbt

BİGEP kapsamında öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak ve onlara güzel bir gün yaşatmak amacıyla şehrimizin tarihi yerleri olan balıklıgöl ve göbeklitepeyi ziyaret ettik.

Şbt

Okul-veli-öğrenci birlikteliğini arttırmak adına köyümüz camiinde sabah namazı etkinliğinde velilerimiz ve öğrencilerimiz ile buluştuk.

Şbt

Okulumuzda yapılan bilg, yarışması.

Şbt

BİGEP kapsamında ödüllerilen öğrencilerimiz.

May

Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili öğrencilerle farkındalık sohbetler ve  seminerler düzenlendi. Öğrencilerimize verdiğimiz seminerde konunun kendisinin doğru olması kadar konuyu aktaran kişilerin de doğruluğunun önemi üzerinde durduk. Dürüstlüğü olmadığı, insanların güvenmediği bireyin anlattıklarının da önemsenmeyeceğini hatta daha da kötüsü anlattıklarının önemsenmemeye başlanması gibi tehlikenin  ortaya çıkabileceğine dikkat çektik.

Dinimize yapılabilecek en değerli çalışma topluma güzel örnek olan bireylerin aktarımından geçtiğini öğrencilerimize aktardık.

Hepsinden öte din görevlilerinin de birer insan olduğunu ve hata yapabileceğini duyulan haberlere araştırılmadan inanılmaması gerektiğini mükemmel olanın insanların değil İslamiyet'in kendisi olduğunu bundan dolayı kişilerin yanlışları varsa eğer bunların dinin geneline yaymanın yanlış olduğunu aktardık.

May

1/A VE 1/B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİMİZ COŞKUYLA KUTLANDI. ARTIK OKUYORUZ.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim YAĞAN ve çok kıymetli katılımcılarımız ile birlikte 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızın açılışını gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu projeleri değerli katılımcılarımız ile birlikte inceleyip bilgilendik. Fuarımıza katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.